Ελλάδα

Ζουρνατσίδης: «Ο Άρης ήθελε την αναβολή!»

Απάντησε στις αιχμές Γιαννάκη ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άφησε αιχμές για την αναβολή του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ισχυριζόμενος ότι βόλευε τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μετά τη νίκη της ομάδας του στο Nick Galis Hall, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, έδωσε την απάντησή του.

«Δηλαδή ο κουρασμένος κι απογοητευμένος ΠΑΟΚ με αγώνες Τετάρτη και Σάββατο είχε το αβαντάζ απέναντι μια ομάδα που δεν αγωνίζεται σε τέτοιους ρυθμούς; Να ψάξετε από ποτέ είχε τεθεί το αίτημα της αναβολή. Ο Άρης ήθελε τότε την αναβολή! Άκουσα πολλά πράγματα. Ξέρω ότι σε κάτι τέτοιες μονομαχίες, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ο χαμένος...», ανέφερε.

Πάντως συνεχάρη τον Άρη για τη φιλοξενία. «Ευχαριστούμε τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για την προσπάθεια που έκανε, παρά το μικρό διάστημα που έχει αναλάβει, για να διεξαχθεί ο αγώνας σε καλές συνθήκες, με εξαίρεση τα γεγονότα στο τέλος».

Όσο για τη νίκη; «Να ευχαριστήσω αρχικά το προπονητικό τιμ για τον τρόπο με τον οποίο προετοίμασαν τον αγώνα και κυρίως τους παίκτες μας. Ιδιαίτερα τους Έλληνες, που αντιλαμβανόμενοι τη σημασία αυτού του αγώνα, αγωνίστηκαν με τέτοιο τρόπο και βοήθησαν τους ξένους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι δεν φοβούνται να παίξουν στο Παλέ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα για να κάνει προπόνηση ο Άρης, όπως είπαν πρόσφατα παλιοί παράγοντες του Άρη. Είναι παλικάρια και εξαιρετικοί παίκτες».

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ με τους Έλληνες παίκτες είπε: «Πολύ συνειδητά υποστηρίζουμε το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες. Χρειάζεται χρόνο, το ξέρουμε και δεν μας πειράζει που κάποιες φορές έρχονται και άσχημα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να γίνει ξανά ο ΠΑΟΚ μεγάλος».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη στον Πρέλεβιτς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο μας, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στη μέση, πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από το παρελθόν. Είμαστε πολύ δεμένος σύλλογος σε όλα τα τμήματα με μεγάλη συμπαράσταση από όλους σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x