Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ, λέγοντας πως το ροζ φύλλο ήρθε λόγω της αυταπάρνησης των παικτών του και δεν ήταν μόνο η τελευταία επίθεση.

«Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την πλευρά μας, θέλουμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο. Δυστυχώς, σήμερα είχαμε τον τραυματισμό του Βασιλόπουλου στη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν βοήθησε στο τέλος, αλλά και του Γκρέι. Παρόλα αυτά, είμαστε ομάδα. Όλοι είναι αγαπημένοι. Μερικές φορές τα κερδίζεις κάποιες τα χάνεις. Είναι νωρίς για πρωτάθλημα και Ευρώπη», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ηλία Ζούρου.

Για την τελευταία επίθεση: «Η επίθεσή μας ήταν να "τρυπήσει" την άμυνα και εάν ερχόταν παίκτης, να έδινε πάσα. Δεν είναι η τελευταία επίθεση που κέρδισε το ματς. Ένα ματς όταν φτάνει σε τέτοιο σημείο, το "παίρνει" η αυταπάρνηση. Τα παιδιά έδειξαν στοιχεία και πάλεψαν, μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ο Μόουζες δεν έπρεπε να παίξει τόσο πολύ. Δυστυχώς, χρησιμοποιήθηκε παραπάνω. Δείξαμε καλά στοιχεία ως ομάδα».