Ευρώπη

Ζωντανή η Εφές με buzzer beater του Μπράουν (video)

Ένα καλάθι του Ντέρικ Μπράουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας χάρισε την νίκη στην Εφές με 66-65, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους τελικούς.

Αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τα φετινά play off βρέθηκε η Εφές στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Ένα καλάθι ωστόσο του Ντέρικ Μπράουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού χάρισε την νίκη στη ομάδα του Βελιμίρ Περάσοβιτς με 66-65 και παράλληλα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος μειώνοντας τη σειρά των ημιτελικών σε 2-1.

Με το καλάθι το Μπράουν οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν μια εκπληκτική ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν με 58-65 τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ωστόσο ένα 8-0 σερί τους χάρισε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ εκτός από σωτήρας της ομάδας του, ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού αφού ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από την μεριά των ηττημένων πολύ καλή παρουσία είχε ο Βλαντιμίρ Στίματς με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η αποχώρηση των παικτών της Εφές στα αποδυτήρια ύστερα από εντολή του προέδρου του συλλόγου κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, εις ένδειξη διαμαρτυρίας μετά από ένα επιθετικό φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος του Γκρέιντζερ.

Δεκάλεπτα: 23 – 19,13 – 16, 15 – 17, 15- 13


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x