Βόλεϊ

Βατοί αντίπαλοι για την Εθνική βόλεϊ ανδρών

Οι βατές Σλοβακία του Αντρέι Κράβαρικ, η Φινλανδία και η Ουκρανία του Γιούρι Φιλίποφ θα είναι αντίπαλοι της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών στην τρίτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 3-5 Ιανουαρίου στη Σλοβακία.

Στην τρίτη φάση, συμμετέχουν 20 ομάδες χωρισμένες σε πέντε ομίλους και την πρόκριση στα τελικά θα πάρουν οι πρώτες ομάδες των γκρουπ, καθώς και η καλύτερη δεύτερη από όλους τους ομίλους.


Αναλυτικά, οι πέντε όμιλοι:

Όμιλος I (Οπάβα, Τσεχία): Βουλγαρία, Τσεχία, Ολλανδία, Κύπρος
Όμιλος J (Νις, Σερβία): Σερβία, Πορτογαλία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ
Όμιλος K (Λούντβισμπουργκ, Γερμανία): Γερμανία, Τουρκία, Εσθονία, Κροατία
Όμιλος L (Ναντ, Γαλλία): Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Λευκορωσία
Όμιλος M (Πόπραντ, Σλοβακία): Φινλανδία, Σλοβακία, Ελλάδα, Ουκρανία


Μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, τόνισε πως: «Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τον όμιλο. Απομένουν περίπου τρεις μήνες για τους αγώνες και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σε τι κατάσταση θα είναι τόσο οι ομάδες, όσο και οι παίκτες εκείνη την περίοδο.

Στον όμιλο υπάρχει μια ισορροπία, εξαιτίας του γεγονότος ότι θα φιλοξενηθεί στη Σλοβακία, γιατί στην περίπτωση που διοργανώτρια ήταν η Φινλανδία, τότε αυτή θα ήταν και το ξεκάθαρο φαβορί. Σίγουρα, αυτές οι δύο χώρες έχουν το προβάδισμα και εμείς με την Ουκρανία θα προσπαθήσουμε να μπούμε "σφήνα" ανάμεσα τους, ωστόσο, επαναλαμβάνω, ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x