Stoiximan Super League

Βάζει… φρένο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα σενάρια περί ειλημμένων αποφάσεων για αποχωρήσεις, καθώς και τις φήμες περί ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών συλλόγων για Μπούι-Νίνη. Επαφές για την προστασία της Λεωφόρου.

«Φρένο» βάζει στα σενάρια και τις φήμες περί αποχωρήσεων και μεταγραφών ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ξεκαθαρίζουν -για ακόμα μια φορά- πως στην παρούσα φάση κι ενώ τρέχει σε μια σημαντική καμπή η σεζόν, κανείς δεν ασχολείται για το «χτίσιμο» της ομάδας τη νέα χρονιά.

Επαναλαμβάνουν χαρακτηριστικά πως: «Καμία απόφαση δεν υπάρχει για κανέναν παίκτη της ομάδας. Όλοι υπολογίζονται, αξιολογούνται καθημερινά και θα κριθούν στο τέλος της σεζόν», δείγμα του ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου περνούν από διαρκείς «εξετάσεις», με τις όποιες εξελίξεις να έρχονται το καλοκαίρι κι όχι τώρα.

Συν τοις άλλοις, στο τριφύλλι διαψεύδουν τα περί πρότασης της Κιέβο για τον δανεισμό του Μπούι που προέκυψε απ’ τους Ιταλούς πριν λίγη ώρα, όπως και κάτι αντίστοιχο που αφορούσε… φημολογούμενο ενδιαφέρον της Στόουκ για τον Νίνη.

Από ‘κει και πέρα στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να προστατευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα η Λεωφόρος στα προσεχή παιχνίδια. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους, ούτως ώστε να υπάρξει άρτια περιφρούρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ επαφές έχουν γίνει και με οπαδούς, ούτως ώστε να μην υπάρχουν «απαντήσεις» σε πιθανές προκλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x