Stoiximan Super League

Βάζει «Παπ» δίπλα στον Κλάους

Ο τραυματισμός του Φακούντο Περέιρα φέρνει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να προετοιμάζει τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Από το πρόσφατο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Εγιάλ Γκολάσα έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ειδικά ο πρώτος, μετά και τον τραυματισμό του Φακούντο Περέιρα, φαίνεται πως θα παίξει στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης στο αυριανό ματς με τους Κρητικούς, και θα είναι δίπλα στον Στέφανο Αθανασιάδη.

Η τριάδα των αγώνων που ακολουθεί θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τους Θεσσαλονικείς, αφού μέσα σε μία εβδομάδα – πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος – καλούνται να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ μέσα στην έδρα τους, την Γκινγκάμπ εκτός και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να βγουν αλώβητοι από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League και να δηλώσουν «παρών» για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x