Euro 2024

«Βέλη» Μαραντόνα προς Κασίγιας

Καυστικός για τον Κασίγιας με αφορμή την απόδοση του στο παιχνίδι Ισπανία-Ολλανδία εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, παίρνοντας το μέρος του… Ζοσέ Μουρίνιο. Σκληρή κριτική και σε Ράμος.

Επίθεση στον Ίκερ Κασίγιας, λόγω της εικόνας του στο ματς ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία για το Μουντιάλ, όπου οι «οράνιε» νίκησαν με 5-1 εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Έκανε τη χειρότερη εμφάνιση που έχω δει στη ζωή μου και μου θύμισε τι είχε πει ο φίλος μου ο Μουρίνιο», είπε αρχικά ο Αργεντινός, ο οποίος είχε δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, κατευθύνοντας την Εθνική του ομάδα από τη θέση του προπονητή.

«Είχε πει (ο Μουρίνιο) ότι ο δεν έπρεπε να παίζει αυτός και το πλήρωσε. Έπρεπε να φύγει, αλλά στο τέλος γύρισε εναντίον του Μουρίνιο αυτό, για το οποίο είχε δίκιο», πρόσθεσε, ενώ είναι γνωστό ότι ο διεθνής πορτιέρο είχε μεγάλη κόντρα με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Επιπλέον, μίλησε και για τον Σέρχιο Ράμος, επισημαίνοντας: «Ο Ρομπέν τον κέρδισε σε κούρσα στην οποία ήταν πέντε μέτρα πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x