Gossip

«Καρφιά» μέσω Twitter από τον Σισέ στην πρώην γυναίκα του

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση στο Channel 5, όταν η πρώην γυναίκα του Τζιμπρίλ Σισέ, μίλησε σε εκπομπή και τον κατηγόρησε ότι έχει εγκαταλείψει τα παιδιά τους! Τι απάντησε ο Γάλλος μέσω Twitter.

Την καρδιά της στο ριάλιτι «Britains Flashiest Families» του βρετανικού καναλιού Channel 5 θέλησε να ανοίξει η Τζουντ Σισέ, πρώην γυναίκα του Τζιμπίλ Σισέ.

Η Βρετανίδα μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον διάσημο Γάλλο άσο, κάτι που προκάλεσε την οργή του και αναρωτήθηκε δημόσια για ποιον λόγο τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους συνεχίζει να ασχολείται μαζί του, ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Επίσης, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έβγαλε μία selfie με τη νέα του σύντροφο, γράφοντας «μετά από τέσσερα χρόνια συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου;» και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά!







Δείτε αναρτήσεις υπέρ του Σισέ







Από την πλευρά της, η Τζουντ ανέβασε μία φωτογραφία που είναι καλοντυμένη και οδηγάει Πόρσε, γράφοντας πως μετά τον χωρισμό τους και ιδιαίτερα μετά την νέα του σχέση, δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά τους, τα παραμελεί και συν τις άλλοις δεν πληρώνει την αποζημίωση που προβλέπει ο νόμος για να ζήσουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Την πρώην γυναίκα του Σισέ υποστήριξαν πολλές χωρισμένες γυναίκες, ενώ στην… κουβέντα μπήκαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού!

inner







Δείτε τα μηνύματα συμπαράστασης υπέρ της Βρετανίδας





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x