Επικαιρότητα

Βενιζέλος: Καμία αξία οι φευγαλέες εντυπώσεις με τα τελικά αποτελέσματα

Θύμα τους και ο Τσίπρας που έκανε λόγο για δημοψήφισμα ενόψει ευρωεκλογών - Μεγάλο δημοκρατικό ζήτημα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων

Τις επιλογές που έκαναν οι τοπικές κοινωνίες στις εκλογές τις Κυριακής χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα, που "επέλεξαν τη σκληρή κοματικοποίηση", άφησε τα στελέχη του χωρίς χρίσματα, τονίζοντας πως οι στενές κομματικές γραμμές απέτυχαν και πως όσοι επέλεξαν να αναμετρηθούν μόνοι τους, είδαν τα ποσοστά τους να περιορίζονται.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε πως το μεγάλο δημοκρατικό ζήτημα είναι τα ποσοστά που κατέγραψε η Χρυσή Αυγή και υπογράμμισε την επιτακτική υποχρέωση "να αγωνιστούμε κατά του ρατσισμού".

Αναφερόμενος στο δημοψηφισματικό χαρακτήρα που έδωσε στις ευρωεκλογές ο κ. Τσίπρας, ο κ. Βενιζέλος είπε πως τώρα οι πολίτες μπορούν να καταλάβουν τι εννοούσε με το δίλημμα που έβαλε ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες και για το ποιο θα είναι το πραγματικό ερώτημα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε: "Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα για δημοψήφισμα πέφτοντας ο ίδιος θύμα των τεχνητών εντυπώσεων που επιχείρησε να δημιουργήσει το κόμμα του σήμερα, έως ότου βγουν τα πραγματικά αποτελέσματα".

Τέλος, στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την ανάγκη σταθερότητας:

"Την άλλη Κυριακή λοιπόν χρειαζόμαστε μια εικόνα προοδευτικής σταθερότητας. Σταθερότητα δεν σημαίνει στασιμότητα, αλλά δυναμική κίνηση προς το καλύτερο. Προς την ασφαλή έξοδο από την κρίση, προς την αποκατάσταση αδικιών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κανονική λειτουργία μιας χώρας-μέλους της ευρωζώνης ουσιαστικά ισότιμης με τις άλλες".

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x