Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Πεντάδα και βλέπουμε»

Η παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην πεντάδα της Super League κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει είναι ο στόχος των Αρκάδων, όπως δήλωσε ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την πορεία του Αστέρα Τρίπολης από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής των Αρκάδων έθεσε ως στόχο την παραμονή της ομάδας του στην πεντάδα που οδηγεί στα play offs και πρόσθεσε πως στόχος στην αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μετά το 4-0 στο «Καραϊσκάκη» είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση.

Αναλυτικά, ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» για:

-τις πρώτες αλλαγές που επέφερε στην ομάδα: «Στην αρχή ήταν μια έκπληξη για μένα, όταν μου ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία. Αμέσως όμως άρχισα να δουλεύω για τον επόμενο αγώνα. Προσπάθησα εξ αρχής να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και να αξιολογήσω το ρόστερ. Το κέρδος αυτής της αξιολόγησης ήταν ο Μουνάφο και ο Λούι, που έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν, αλλά και ο Εντό που καθιερώθηκε. Έτσι βρήκαμε έναν κορμό πάνω στον οποίο μπορούμε να στηριχτούμε».

-το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας επί των ημερών του: «Υπάρχει το κομμάτι της απόδοσης της ομάδας και το κομμάτι των αποτελεσμάτων. Φέραμε κάποιες ισοπαλίες σε ματς που δικαιούμασταν τη νίκη και αυτό μας δημιούργησε ένα επιπρόσθετο άγχος. Μας στενοχωρούσε που ενώ παίζαμε καλή μπάλα δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάποια αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν πιο ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και βελτιωθήκαμε, καθώς είχαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αρχικά είχαμε πρόβλημα στην αξιοποίηση των φάσεων, αλλά κι αυτό στα τελευταία το έχουμε διορθώσει».

-τους στόχους του Αστέρα: «Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας κι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει τη θέση στην πεντάδα, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία και ό,τι καλύτερο μπορέσουμε από εκεί και πέρα».

-τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να διεκδικήσουμε κάτι από τη ρεβάνς. Όμως είναι ένα επίσημο ματς και πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Θα δώσουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποιους άλλους».

-το αν θα υπάρξει ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: «Είμαστε σε μια διαδικασία αναζήτησης παικτών σε μια-δυο θέσεις που θεωρούμε πως χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς για να ανακοινώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x