Επικαιρότητα

Βερναρδάκης προς πρόεδρο των Ολυμπιονικών με αναπηρία: Είσαι «φασιστάκι της πλάκας»

Το επικριτικό σχόλιο του Σίμου Παλτσανιτίδη δεν άρεσε στον αναπληρωτή υπουργό, που του επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς - Αλήθεια, γνωρίζει το νόημα της λέξης "σεβασμός", απαντά ο παραολυμπιονίκης.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η επίθεση που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης στο Facebook σε έναν χρήστη, ο οποίος δημοσίευσε ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή του.

Όπως φαίνεται, το επικριτικό σχόλιο του προέδρου των Ολυμπιονικών με αναπηρία, Σίμου Παλτσανιτίδη, δεν άρεσε στον κ. Βερναρδάκη, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει χαρακτηρίζοντάς τον «φασιστάκι της πλάκας» αλλά και «ρατσιστοειδή τύπο». «Δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους "φίλους" μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός στην απάντησή του, προκαλώντας αίσθηση με τον τρόπο που αντιμετώπισε ένα άτομο με σημαντική προσφορά.

inner

Ο κ. Παλτσανιτίδης, απάντησε στον υπουργό μέσω ενός σχολίου στην προσωπική του σελίδα: «Αλήθεια ο υπουργός αυτός με γνωρίζει; Αλήθεια τι έπαθε και φτάνει σε σημείο να βρίζει; Που είναι η εγκράτεια και το κύρος της θέσης που εμείς του δώσαμε; Αλήθεια γνωρίζει την λέξη; "Σεβασμός"!»

inner

Δείτε την ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, κάτω από την οποία δημοσιεύτηκαν τα παραπάνω σχόλια



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x