Stoiximan Super League

Βέροια… παντού

Δεν είναι μόνο στη Σούπερ Λίγκα που τα πάει εξαιρετικά η Βέροια, καθώς και στα φιλικά δεν… νιώθει! Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού, στην πρώτη εμφάνιση του Βούκιτς.

Πρωτάθλημα δεν υπάρχει, άρα η Βέροια -όπως και πολλές ομάδες- περιορίστηκε σε φιλικό αγώνα για να μην χάσει τον ομολογουμένως εξαιρετικό ρυθμό της απ’ τη Σούπερ Λίγκα. Η «βασίλισσα του βορρά» φιλοξενήθηκε απ’ τον Αιγινιακό, τον οποίο και νίκησε με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Κάμπορα στο 79’.

Συνολικά, η ομάδα του Γκρανέρο ήταν ανώτερη -δεδομένης και της διαφοράς ποιότητας- και μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ανέβασε στροφές και θα μπορούσε να ‘χει πετύχει κι άλλα γκολ, αν ο Μπεν στο 57’ δεν είχε βρει δοκάρι κι αν στο 70’ οι Κάμπορα-Παυλίδης είχαν παραβιάσει την εστία του Φαρμάκη (σε διπλή φάση όπου αρχικά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είπε όχι και στη συνέχεια ο Γεωργίου το ‘βγαλε πάνω στη γραμμή).

Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της Βέροιας έκανε ο Βούκιτς που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς.

Αιγινιακός: Τόλιος (60’ Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (70’ Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (68’ Γεωργίου), Μασάδο, Ζούρκος, Πολύζος, Πόποβιτς (60’ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46’ Ναουμτσέφσκι).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Οστοϊτς, Μπατιον, Γεωργιαδης, Κατίδης, Καλτσάς (34’ Παυλίδης), Μπαργκάν, Ντουμίτρου. Έπαιξαν και οι: Τζινάρ, Τσιάμης, Εσπάρθα, Μπαλάφας, Άρτσε, Μπεν, Χάσελμπαϊνκ, Κάμπορα, Βούκιτς, Μαρκέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x