Bet Προφέσορας

Βρίσκουν δίχτυα Κρόος και Ντεπάι

Με την αναμέτρηση Γερμανία-Ολλανδία πέφτει η αυλαία στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Με την αναμέτρηση Γερμανία-Ολλανδία πέφτει η αυλαία στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Η Γερμανία απέτυχε παταγωδώς τόσο στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και στο Nations League, με συνέπεια να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του Λεβ ήταν ο Τόνι Κρόος, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα των «πάντσερ» στο θεσμό.

Ο 28χρονος χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς με την Ολλανδία, το οποίο είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τους Γερμανούς, όμως έχουν πολλά να αποδείξουν. Θα εμπιστευτούμε τον Τόνι Κρόος ως πιθανό σκόρερ των γηπεδούχων.

Από την άλλη πλευρά, οι «οράνιε» εξέπληξαν ευχάριστα και ενθουσίασαν στο Nations League δείχνοντας ότι… επέστρεψαν για τα καλά στο κορυφαίο επίπεδο. Από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες της ομάδας του Κούμαν σε αυτή τη διαδικασία ο εξτρέμ Μέμφις Ντεπάι, που σκόραρε κόντρα σε Γερμανία και Γαλλία.

Με δεδομένο πως ο 24χρονος επιθετικός της Λιόν εκτελεί τα πέναλτι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, θα τον στηρίξουμε ως σκόρερ. Για μεγαλύτερη απόδοση αξίζει ο συνδυασμός «να σκοράρουν Κρόος και Ντεπάι», που πληρώνει πολύ καλά στο pamestoixima.gr.

Η επιλογή μου:
Γερμανία – Ολλανδία Να σκοράρουν Κρόος και Ντεπάι (19.0)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x