Bet Προφέσορας

Η… σκυτάλη στον ΛεΝτέι

Μετά από τον Μιλουτίνοφ, ο Ζακ ΛεΝτέι θα κουβαλήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό στο εντός με την Γκραν Κανάρια.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την «πρωτάρα» Γκραν Κανάρια και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρωταγωνιστή τον Μιλουτίνοφ στο σπουδαίο διπλό τους στη Βαρκελώνη την Τρίτη, ενώ τώρα αναμένεται να είναι η σειρά του ΛεΝτέι να πάρει τη σκυτάλη από τον συμπαίκτη του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται και στο γεγονός πως έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα.

Ειδικά στο ΣΕΦ, ο ΛεΝτέι αποδίδει πάντα σε υψηλά στάνταρ, εξαιρουμένης της αναμέτρησης με τη Φενέρ. Λαμβάνοντας υπόψιν πως το pamestoixima.gr μας προσφέρει το over 10,5 πόντοι στο 2.00 (με 0% γκανιότα), θα το επιλέξουμε.

Πάμε και στο ποδόσφαιρο. Ο Άρης φιλοξενείται από τον Εργοτέλη και αναζητά μια νίκη-βάλσαμο για να γιατρέψει τις πληγές που του άνοιξαν οι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η λογική λέει πως οι Θεσσαλονικείς θα περάσουν εύκολα από την Κρήτη, με το διπλό να προσφέρεται στο πολύ ανταγωνιστικό 1.60 στο pamestoixima.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x