Bet Προφέσορας

Ισχυρά φαβορί, καλές αποδόσεις

Τέσσερα φαβορί από το σημερινό πρόγραμμα αξίζουν στήριξης.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει την Κάρντιφ στην πρεμιέρα του νέου τεχνικού της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να εμφανιστούν βελτιωμένοι και λογικά θα περάσουν από την έδρα της αδύναμης ομάδας του Γουόρνοκ. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.60 στο pamestoixima.gr.

Στο Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει τη Ναντ και θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη κούρσα της. Το σύνολο του Τούχελ παίζει χωρίς… αντίπαλο εντός συνόρων και λογικά θα ξεπαστρέψει και τα «καναρίνια». Το 1.15 του άσου στο pamestoixima.gr είναι από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, το πιο δυνατό φαβορί της ημέρας είναι η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται τη Θέλτα. Οι Καταλανοί μοιάζουν ακαταμάχητοι όταν ο Μέσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τώρα που ο Αργεντινός επιθετικός «πετάει», θα υποτάξουν και την ομάδα του Βίγκο. Και εδώ ο άσος στο 1.15 στο pamestoixima.gr.

Κλείνουμε με Serie A. Εκεί, η Νάπολι φιλοξενεί τη Σπαλ, με τους «παρτενοπέι» να έρχονται από αήττητο σερί 9 αγώνων (7-2-0) στο πρωτάθλημα και προφανώς να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια ομάδα που δεν πατάει καλά, όπως φαίνεται και στο γεγονός πως μετράει 7 διαδοχικά ματς δίχως νίκη (0-4-3). Η απόδοση του άσου 1.25 στο pamestoixima.gr, είναι από τις καλύτερες που μπορούμε να βρούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x