Bet Προφέσορας

Λίβερπουλ για… τίτλο!

Η Λίβερπουλ αναμένεται να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλα… πρίμα πάνε στη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν και δικαίως η ομάδα του Κλοπ κάνει όνειρα για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 29 ολόκληρα χρόνια! Οι «κόκκινοι» έρχονται από 6 διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παραμένουν αήττητοι στην εν εξελίξει έκδοση του θεσμού. Έτσι λοιπόν είναι στο… χέρι τους να περάσουν και από την έδρα της αξιόμαχης Γουλβς. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.57 στο pamestoixima.gr.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, το φαβορί της ημέρας είναι η Σοσιεδάδ, η οποία υποδέχεται τη γειτόνισσα Αλαβές. Η ομάδα του Γκαριτάνο έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και έχει μείνει πίσω στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κατά συνέπεια, η εν λόγω συνάντηση αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τους γηπεδούχους, με τον άσο να «τιμάται» στο πάρα πολύ καλό 1.80 στο pamestoixima.gr.

Κλείνουμε με Βέλγιο. Εκεί η Γάνδη υποδέχεται τη Σερκλ Μπριζ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα «τρίποντα». Η παρέα του Οφόε αναμένεται να φτάσει στη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που «βουλιάζει» εκτός έδρας: μόλις ένα διπλό έχει πανηγυρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Εδώ βρίσκουμε τον άσο σε απόδοση 1.40 στο pamestoixima.gr, που είναι από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x