Bet Προφέσορας

«Μίξη» Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκας

Με συνδυασμό επιλογών από ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα πορευτούμε σήμερα.

Ολοκληρώνεται απόψε και η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ελληνικές ομάδες να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στους «32». Ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και το μυαλό του θα είναι στην Ουγγαρία, όπου θα περιμένει «δώρο» από την Τσέλσι.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Λουτσέσκου οφείλει να κάνει το… καθήκον της και να νικήσει τους Λευκορώσους. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να είναι και πάλι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του «Δικέφαλου του Βορρά» και αυτός που θα απειλήσει περισσότερο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

inner

Ο Σέρβος στράικερ έχει να σκοράρει εδώ και δύο μήνες στο Γιουρόπα Λιγκ, εν αντιθέσει δηλαδή με το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκει δίχτυα με μεγαλύτερη συνέπεια. Ο 28χρονος είναι αυτός που εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας του, γι’ αυτό και θα τον εμπιστευτούμε ως πρώτο σκόρερ στο ματς του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο φορ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, σκοράρει πιο συχνά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση παρά στη Σούπερ Λίγκα. Ο 28χρονος επιθετικός είχε σκοράρει και στο Μιλάνο κόντρα στους «ροσονέρι» και περιμένει πολλά από αυτόν ο Μαρτίνς.

inner

Προσμένοντας από τον Ισπανό στράικερ να είναι μέσα στις φάσεις, θα τον στηρίξουμε για anytime σκόρερ στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τους Ιταλούς, κάτι που προσφέρεται στο αξιότιμο 3.50 στο pamestoixima.gr.

Κλείνουμε με μπάσκετ και Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ανατολού Εφές σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες.

inner

Ο Μιλουτίνοφ αναμένεται να παίξει πάλι σημαντικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι για το σύνολο του Μπλατ, καθώς οι Τούρκοι διαθέτουν ποιότητα κάτω από το καλάθι.

inner

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρολεύκων» πετυχαίνει 9,6 πόντους/μέσο όρο και τώρα περιμένουμε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό καθώς λογικά θα αγωνιστεί πάνω από 25 λεπτά. Το ενδεχόμενο να ξεπεράσει τους 10 πόντους ο Μιλουτίνοφ κόντρα στην Εφές προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στο pamestoixima.gr.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Πρίγιοβιτς να σκοράρει πρώτος  4.25

Ολυμπιακός – Μίλαν Γκερέρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή 3.50

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Ανατολού Εφές   Μιλουτίνοφ over 10,5 πόντοι    2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x