Bet Προφέσορας

Ντεφορμέ Καλάθης και… Ρονάλντο για πρώτος σκόρερ

Σε ΟΑΚΑ και… Τορίνο θα είναι στραμμένα σήμερα τα βλέμματα λόγω της Ευρωλίγκας, αλλά και του Derby d’ Italia.

Ήταν λίγο-πολύ γνωστό πως η πορεία του φετινού Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του ηγέτη του, Νικ Καλάθη. Ο 29χρονος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση εδώ και μερικές εβδομάδες, με συνέπεια να παίρνει στο… λαιμό του και το «τριφύλλι».

Για του λόγου το ασφαλές, να αναφέρουμε ότι ο ομογενής γκαρντ σημείωσε μόλις 9 πόντους συνολικά στα 3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρωλίγκα με τραγικά ποσοστά (4/26 εντός παιδιάς). Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Φενέρ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Καλάθη και προφανώς θα τον αντιμετωπίσει κατάλληλα.

Με δεδομένο το ντεφορμάρισμα του playmaker των «πράσινων», αλλά και το γεγονός πως έχει σημειώσει μόλις σε 2 ματς της φετινής Ευρωλίγκας περισσότερους από 11 πόντους, θα στραφούμε στο under 11.5 , που προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στο pamestoixima.gr.

Πάμε και στο ποδοσφαιρικό μενού, εκεί όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία, Γιουβέντους-Ίντερ. Οι «μπιανκονέρι» μοιάζουν ακαταμάχητοι και δεν έχουν… αντίπαλο στις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πλέον να έχει βρει τα πατήματά του.

Ο CR7 αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και κόντρα στους «νερατζούρι», οι οποίοι δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν παθητικό μακριά από το γήπεδό τους, κάτι άλλωστε που φάνηκε στις δύο πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις τους.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του Πορτογάλου επιθετικού της Γιουβέντους, θα τον εμπιστευτούμε ως πρώτο σκόρερ στο σημερινό «Derby d' Italia», σε απόδοση 4.00 στο pamestoixima.gr.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε Νικ Καλάθης under 11,5 πόντοι 2.00
Γιουβέντους – Ίντερ Κριστιάνο Ρονάλντο να πετύχει το 1ο γκολ 4.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x