Bet Προφέσορας

Σπανούλης και Μήτρογλου ως… συνήθως

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Φενέρμπαχτσε. Αξίζει για πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας ο Κώστας Μήτρογλου.

Ξεκίνημα με μπάσκετ και Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική του θεσμού σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή.

Η ομάδα του Μπλατ έχει… ανάγκη στα μεγάλα ματς τις καλές εμφανίσεις του ηγέτη της, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήταν αρνητικός στο ντέρμπι των «αιωνίων». Για τον V-Span μοιάζει σχεδόν… αφύσικο να κάνει δύο συνεχόμενα μέτρια παιχνίδια, ενώ συνήθως κόντρα σε ομάδες του Ομπράντοβιτς πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Όπως δηλαδή συνέβη και πέρσι, όταν στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ σημείωσε 19 πόντους με 6/9 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη 95-70.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, αλλά και το ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών πετυχαίνει κατά μέσο όρο κοντά στους 10 πόντους (9,7 για την ακρίβεια), θα τον εμπιστευτούμε σε αυτό τον αγώνα: περιμένουμε να σημειώσει από 12 πόντους και πάνω.

Στο ποδόσφαιρο, το μενού έχει Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει νέο ξεκίνημα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ωστόσο οι παθογένειες που υπάρχουν (π.χ. η δυσκολία στο σκοράρισμα), δύσκολα θα εκλείψουν.

Αυτό σημαίνει πως πάλι η Εθνική μας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις διαθέσεις του Κώστα Μήτρογλου, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Ο φορ της Μαρσέιγ συνήθως είναι καθοριστικός και κάνει τη διαφορά σε τέτοιου τύπου αναμετρήσεις, γι’ αυτό και θα τον εμπιστευτούμε για πρώτο σκόρερ του αγώνα στο pamestoixima.gr.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (2.00) Σπανούλης over 11,5 πόντοι


Ελλάδα – Φινλανδία (5.00) Μήτρογλου πρώτος σκόρερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x