Bet Προφέσορας

Ώρα για τα μεγάλα «κανόνια»

Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ παίζουν τα… ρέστα τους στη μεταξύ τους μονομαχία, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση-πρόκριση στους «16».

Ο πλέον συγκλονιστικός και αμφίρροπος όμιλος του φετινού Champions League είναι ο τρίτος, με 4 ομάδες να έχουν ελπίδες πρόκρισης και να «χωρίζονται» από απόσταση δύο μόλις πόντων! Πάντως, οι σημερινές αναμετρήσεις θα ξεδιαλύνουν το τοπίο σε μεγάλο βαθμό.

Τα βλέμματα όλων δε, θα είναι στραμμένα στο Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ, που έχει χαρακτήρα τελικού. Η ομάδα του Κλοπ είναι η μοναδική που έχει νικήσει φέτος τους πρωταθλητές Γαλλίας σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα γνωρίζει πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νάπολι.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός των «κόκκινων», Μοχάμεντ Σαλάχ, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς, ενώ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και να έχει… ξεμπλοκάρει όσον αφορά το σκοράρισμα.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή μας για anytime σκόρερ θα ήταν το παιδί-θαύμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 19χρονος επιθετικός των Παριζιάνων έμεινε «άσφαιρος» στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο τώρα αναμένεται να βρει αρκετές ευκαιρίες για να «συνδεθεί» με την αντίπαλη εστία.

Θα εμπιστευτούμε λοιπόν δύο από τα (πολλά) βαριά πυροβολικά των δύο ομάδων: το ενδεχόμενο να σκοράρουν τόσο ο Εμπαπέ, όσο και ο Σαλάχ πληρώνει 5.00 στο pamestoixima.gr

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:
Εμπαπέ και Σαλάχ να σκοράρουν και οι δύο 5.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x