Ελλάδα

Βετούλας: «Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Να διατηρήσει το αήττητο του στην Πάτρα κόντρα στον ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Απόλλωνας, αν και όπως αναγνώρισε ο Νίκος Βετούλας ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Να επιστρέψουν στις νίκες θέλουν στον Απόλλωνα Πάτρας μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, όμως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βετούλας, εκθείασε το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά τόνισε πως ο Απόλλωνας μπορεί να κερδίσει: «Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και επομένως πρέπει να το κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει "χημεία" και καλό ρόστερ. Επειδή όμως παίζουμε στην έδρα μας εξαρτάται από εμάς η έκβαση του παιχνιδιού. Θα έχει να κάνει με την άμυνά μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να παίξουμε όπως παίζουμε εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει πλάνο, είναι ομάδα του προπονητή, διαθέτει μεγάλα κορμιά και συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Δεν πρέπει να έχουμε στιγμές αδράνειας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει».

«Είμαστε σε μια διαδικασία που έχουμε μεγαλύτερο ροτέϊσον. Η ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και η ταχύτητα στην επίθεση γενικά –όχι μόνο στο τρανζίσιον κομμάτι του παιχνιδιού- θα είναι σημαντικοί παράγοντες. Θεωρώ ότι ανεξαρτήτως της ήττας από το Ρέθυμνο είμαστε σε καλή κατάσταση», συμπλήρωσε ο για τα κλειδιά της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός των Αχαϊών, Νίκος Αργυρόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη και στα 40 λεπτά για να φτάσει στη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα μας. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το χρειαζόμαστε μετά τα άσχημα και άτυχα αποτελέσματα που είχαμε εκτός έδρας, θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Η απόλυτη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με προπονητή τον κ. Μαρκόπουλο παίζει ένα ελκυστικό μπάσκετ εντός και έκτος έδρας. Πηγαίνει παντού για τη νίκη, αφού είναι μια ποιοτική και γεμάτη ομάδα. Είναι απαραίτητο να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αν χαλαρώσεις, έστω και για 2-3 λεπτά, μπορεί να σου ξεφύγει στο σκορ. Πιστεύω όμως ότι είναι ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί από τη δύναμη της έδρας και από την δική μας διάθεση. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ και πάμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x