Ελλάδα

Βγάζουν σκούπα οι «αιώνιοι»

Ο Ίκαρος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Καλλιθέα και ο Απόλλων τον Ολυμπιακό στην Πάτρα με τους «αιώνιους» να στοχεύουν στην πρόκριση με 2-0.

Να «καθαρίσουν» με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στα ημιτελικά των play offs της Α1 επιθυμούν οι «αιώνιοι». Το πρώτο βήμα το έκαναν την Τετάρτη στις έδρες τους και τώρα θέλουν να… τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 17:00 (ΕΤ1) τον Ίκαρο στην Καλλιθέα με στόχο να μην την ξαναπατήσει, όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Α1, όταν και είχε χάσει με 72-68 στη Γλυφάδα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γκουίν και Κάρι για να τους εντάξει καλύτερα στην ομάδα. Οι γηπεδούχοι, που ανακοίνωσαν πως δεν θα δώσουν εισιτήρια στους «πράσινους», θα παίξουν και πάλι χωρίς τον Αλέξη Κυρίτση. Ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά με εκείνον του Πανιώνιος-Άρης, που θα κριθεί σε τρίτο ματς το Σάββατο.

Στις 20:00 (ΕΤ1) ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μέτρια εμφάνιση στο ΣΕΦ θέλουν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε ρυθμούς… τελικών. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Γκιόργκι Σερμαντίνι, που προφυλάσσεται εν όψει της πιο δύσκολης συνέχειας. Οι Αχαιοί, που διέθεσαν όλα τα εισιτήρια στο κλειστό της Περιβόλας, στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και-γιατί όχι;-την πρώτη τους νίκη επί των «ερυθρόλευκων» μετά το 78-77 του 1997 στον ίδιο γύρο των play offs. Την ομάδα που θα προκριθεί περιμένει ήδη στους «4» το Ρέθυμνο, που χθες απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Εφόσον χρειαστούν τρίτα ματς θα γίνουν την Κυριακή σε ΣΕΦ (17:15) και ΟΑΚΑ (19:30) αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x