Stoiximan Super League

Βγήκαν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Στην διάθεση των οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΟΚ θα τέθηκαν τα εισιτήρια για το επαναληπτικό ματς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τους Θεσσαλονικείς.

Σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της δεύτερης αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι οπαδοί θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το «Καφέ 1891» που βρίσκεται στο γήπεδο της Ριζούπολης, με τις τιμές να είναι από 15 ως 20 ευρώ.

Ακολουθεί οι ανακοίνωση:

«Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10:00 στο «Καφέ 1891» του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3. Τιμές εισιτηρίων: Θύρα 1Α 15 ευρώ και 5 ευρώ το μειωμένο, Θύρα 1Β 15 ευρώ, Θύρα 2Α 15 ευρώ και Θύρα Ε (κεντρική) 20 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x