F1

Βγήκε από την εντατική ο Σουμάχερ

Μετά από 5,5 μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Μίχαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο. Εκτός κινδύνου ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1, αλλά πολύ δύσκολα θα αναρρώσει πλήρως.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται για τον Μίχαελ Σουμάχερ. Μετά από περίπου πεντέμισι μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, απόρροια του σοβαρού τραυματισμού του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 μεταφέρθηκε σε κανονικά θάλαμο νοσηλείας.

Ο «Σούμι» φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά συνεχίζει τη θεραπεία αποκατάστασης για τις εγκεφαλικές βλάβες που του προκάλεσε το ατύχημα και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ οι πιθανότητες να αναρρώσει πλήρως είναι ελάχιστες. Σύντομα, δε, αναμένεται να μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης.

Πάντως μέχρι τώρα η εκπρόσωπός του, Σαμπίνε Κεμ, που αποτελεί και τη μοναδική απολύτως αξιόπιστη και έγκυρη πηγή ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ από τη μέρα του ατυχήματός του, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x