Euro 2024

Βίλας-Μπόας: «Περιμένω να παίξει με τη Γαλλία ο Γιορίς»

Αισιόδοξος πως ο Ούγκο Γιορίς θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί κανονικά κάτω από τα δοκάρια της Γαλλίας για τα παιχνίδια μπαράζ του Μουντιάλ 2014 με την Ουκρανία εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας- Μπόας.

Πίστη πως ο Ούγκο Γιορίς θα δώσει κανονικά το «παρών» στις αναμετρήσεις των μπαράζ του Μουντιάλ 2014 ανάμεσα στη Γαλλία και την Ουκρανία εξέφρασε ο Αντρές Βίλας-Μπόας.

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ έπαθε ελαφρά διάσειση στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Έβερτον (0-0) με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην τον κάνει αλλαγή, με αποτέλεσμα να τον κριτικάρουν τα βρετανικά Μέσα για την συγκεκριμένη απόφαση του.

«Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θεωρεί πως δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός. Περιμένω ότι θα είναι σε θέση να παίξει για τη Γαλλία», τόνισε ο Βίλας-Μπόας στα αγγλικά Μέσα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιορίς στα δυο τελευταία ματς των «Σπιρουνιών» δεν αγωνίστηκε, ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας που θα δώσει η Γαλλία με την Ουκρανία.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x