Stoiximan Super League

Βίτορ: «Να μας γίνει μάθημα»

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο ματς κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς σχολίασε ο Μιγκέλ Βίτορ, τονίζοντας πως πρέπει ο «Δικέφαλος» οφείλει να επανέλθει στις επιτυχίες στο με τον ΟΦΗ.

Την αισιοδοξία του για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα απ’ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μίλησε στο Novasports.gr για την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα του, τονίζοντας πως η ήττα απ’ τον Απόλλωνα πρέπει να γίνει μάθημα για τους παίκτες.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο novasports:

«Πάντα είναι δύσκολα όταν αλλάζεις πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνήθως δεν αγωνίζονται όλοι μαζί, αλλά νομίζω πως έδωσαν ότι είχαν, προσπάθησαν όσο καλύτερο μπορούσαν. Εντάξει, κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για μας αλλά ίσως και να ήταν ένα μάθημα για τ' ότι δε θα έχουμε εύκολους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα να είμαστε καλύτεροι».

- Η τελευταία σου εμφάνιση ήταν την περασμένη Δευτέρα στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού. Εκεί, όπου η απόδοση της ομάδας δεν ήταν μεν ανάλογη των προηγούμενων αναμετρήσεων αλλά η αποτελεσματικότητά της παρέμεινε ίδια. Μήπως αυτό ήταν το ουσιαστικό κέρδος ή μήπως επικεντρώνεις σε κάτι διαφορετικό;
«Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Έχουμε δείξει ως τώρα πως είμαστε σε καλή κατάσταση νικώντας στους πλέον πρόσφατους αγώνες. Ο τελευταίος δεν ήταν πολύ καλός αλλά - όπως είπα - πρέπει να βελτιωθούμε, να το δούμε ως μάθημα για εμάς, να μην υποτιμάμε καμία ομάδα. Νομίζω πως την Κυριακή θα είμαστε καλύτεροι και θα δείξουμε ξανά πως είμαστε σε καλή κατάσταση νικώντας τον αντίπαλο».

- Μετά τη νίκη στο Αγρίνιο η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Με το δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα ανησυχείς μήπως σας επηρεάσει το συγκεκριμένο γεγονός, χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης;
«Νομίζω πως είναι καλό για μας που βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι καλύτερο από το να ήμασταν χαμηλά και να παλεύαμε για βαθμούς. Είμαστε σε μια εξαιρετική θέση. Αλλά αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά όπως όλοι στην ομάδα έχουμε πει κατά καιρούς έχοντας ως στόχο σε κάθε περίπτωση τη νίκη. Μετά θα δούμε πού μπορούμε να τερματίσουμε».

- Έχεις δει τον ΟΦΗ φέτος κι αν αλλάζει για σένα κάτι η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της κρητικής ομάδας;
«Μέχρι τώρα δεν επικεντρώσαμε στο συγκεκριμένο αντίπαλο επειδή είχαμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και την περασμένη εβδομάδα είχαμε δυο αγώνες. Θαρρώ πως αύριο θα δούμε πιο προσεκτικά το τί έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ στις πρόσφατες αναμετρήσεις που έδωσε, θ' αναλύσουμε καλύτερα ότι έχουν κάνει. Για τον κόουτς αναμφίβολα διαθέτει πλειάδα αγωνιστικών παραστάσεων σαν ποδοσφαιριστής και για έναν προπονητή αυτό είναι πάντα καλό, επειδή μπορεί να διδάξει πολλά στους παίκτες του κι είναι καλό που θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία του εδώ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

- Πού μπορεί να κριθεί ένας αγώνας σαν κι αυτόν την Κυριακής στην Τούμπα, με γνωστά τ' αγωνιστικά δεδομένα και τις δυνατότητες των δυο ομάδων;
«Αν είμαστε όπως περιμένουμε να είμαστε, αν έχουμε μεγαλύτερη κατοχή από τον αντίπαλο, ελέγξουμε τον ρυθμό κι ελπίζουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, αν έχουμε καλή κυκλοφορία όπως είχαμε και στους αγώνες που προηγήθηκαν, έχοντας και την πεποίθηση πως ο ΟΦΗ θα έρθει να παίξει μ' αντεπιθέσεις τις οποίες θα προσπαθήσουμε ν' αναχαιτίσουμε στο μισό γήπεδο, τότε θα πρέπει ν' αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε για να σκοράρουμε κι αν πετύχουμε τον συνδυασμό όλων αυτών τότε μπορούμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x