Πόλο

Βλάχος: «Δεν αντιδράσαμε στα γκολ που δεχθήκαμε»

Μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και την επικράτηση της Μπαρτσελονέτα επί του Ολυμπιακού με 8-12 , ο προπονητής των ερυθρόλευκων Θοδωρής Βλάχος έκανε δηλώσεις.

Ως τη τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έδειχνε να είναι πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στη Μπαρτσελονέτα, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στη τελευταία περίοδο όλα ανατράπηκαν και οι παίκτες της Ισπανικής ομάδας πήραν τη πολυπόθητη διαφορά και κατάφεραν να επικρατήσουν με 8-12.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ομάδα του και το παιχνίδι:

«Ενώ μέχρι το τέλος του 3ου οκταλέπτου ήμασταν κοντά και μέσα στο παιχνίδι η συνέχεια μας δεν ήταν ανάλογη. Δεχθήκαμε συνεχόμενα γκολ χωρίς να απαντήσουμε και το γεγονός αυτό είναι κάτι που αμέσως μετά το παιχνίδι δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν αντιδράσαμε στα γκολ που δεχθήκαμε.

Ειλικρινά είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε. Δεν δικαιούμαστε να μιλάμε πλέον για πρόκριση. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένας τελικός για εμάς που αν τον παίρναμε θα είχαμε ελπίδες. Τώρα πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπεια της ομάδας και του συλλόγου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x