Πόλο

Βλάχος: «Φάγαμε πολλά γκολ από την περιφέρεια και δε σκοράραμε πολύ»

Στην κακή άμυνα από την περιφέρεια απέδωσε την ήττα της Εθνικής πόλο από την Ισπανία ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως σκόραραν λίγα γκολ για τέτοιο επίπεδο και δεν αξιοποίησαν τον παίκτη παραπάνω. Στάθηκε στο γεγονός της άγνοιας για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση και ελπίζει στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Τα 4 γκολ που βάλαμε δεν μπορούσαν να μας δώσουν κάτι παραπάνω. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα και δεν αξιοποιήσαμε τον παίκτη παραπάνω. Ούτε η Ισπανία είχε καλό ποσοστό, όμως σκόραραν περισσότερα γκολ από την περιφέρεια από ότι εμείς. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να σκοράρουμε, καθώς αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή άμυνα, αλλά και είχαμε δυστοκία στο γκολ.

Είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε τον αγώνα στο ένα τέρμα διαφορά, αλλά δεν το καταφέραμε και αμέσως μετά δεχτήκαμε ένα σπάνιο γκολ. Σήμερα αγωνιστήκαμε χωρίς να ξέρουμε με ποιον θα τύχουμε στα χιαστί, καθώς δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάποια ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο τόσο το δικό μας, όσο και των Ισπανών, αν είμαστε εμείς οι δύο ομάδες που θα περάσουν από τον όμιλο.
Παρόλα αυτά, παίξαμε ένα παιχνίδι πρώτα για να το κερδίσουμε και μετά για να κρατήσουμε τη διαφορά, που βρεθήκαμε κοντά στο να χάσουμε μόνο με ένα γκολ, αλλά δεν μπορούμε να διαλέξουμε εμείς τον αντίπαλο.

Στόχος μας είναι να είμαστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και να διεκδικήσουμε μία καλή θέση. Μας δίνεται η δυνατότητα, μέσα από αυτή τη διοργάνωση, να βρισκόμαστε περισσότερο, καθώς έχουμε τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας. Οι μεγάλοι στόχοι είναι το καλοκαίρι».

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός, Νταβίντ Μαρτίν, τόνισε πως: «Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να διακριθούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Θεωρώ ότι υπάρχουν επτά ομάδες που είναι στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου πόλο και αυτές θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x