Πόλο

Βλάχος: «Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό με εκκωφαντικό τρόπο»

Καθαρή και εκκωφαντική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Θοδωρής Βλάχος, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ.

Στην ιδιαίτερη σημασία που θα έχει ο τελικός του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την πρόκριση της ομάδας του.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την παρουσία της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θέλει καθαρή και εκκωφαντική νίκη επί των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βλάχος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δώσαμε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα δύο οκτάλεπτα. Στη συνέχεια παρασυρθήκαμε στον αργό ρυθμό του ΠΑΟΚ. Θέλω να αγωνιζόμαστε πιο γρήγορα και ελπίζω να τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Δύο μεγάλα ονόματα αγωνίζονται στον τελικό. Πιστεύω να παίξουμε ένα πολύ καλό πόλο για τους πολλούς φίλους της ομάδας που θα έρθουν να μας παρακολουθήσουν. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά θέλουμε να το κάνουμε με το δικό μας τρόπο. Να παίξουμε πολύ καλά και να νικήσουμε καθαρά με τρόπο εκκωφαντικό, δείχνοντας και την αξία μας ως ομάδα».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο ότι θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό: «Θα έχει πολύ ωραίο χρώμα και ένταση το ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη καριέρα, είναι Ολυμπιονίκες. Στον Ολυμπιακό θέλουμε να κατακτούμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x