Πόλο

Βλάχος: «Πλέον, κοιτάμε την Ευρωλίγκα»

Στην επικέντρωση της κατάκτησης της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, μετά από αυτή του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο των ανδρών, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σταθερά μπροστά και δεν απειλήθηκαν ποτέ στη διάρκεια της αναμέτρησης και πως πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν στη διάρκεια της σεζόν, δίνοντας το σύνθημα για τον ημιτελικό του φάιναλ φορ το επόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά: «Ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Καταφέραμε να αυξάνουμε τη διαφορά στη διάρκεια του αγώνα. Οι στόχοι της χρονιάς ήταν το νταμπλ και να παίξουμε στο Φάιναλ 6. Σίγουρα, εκπληρώθηκαν, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε ένα όνειρο. Να κατακτήσουμε την κορυφή της Ευρώπης.

Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, αλλά θα πάμε να κάνουμε το παν. Κοιτάζουμε το πρώτο παιχνίδι με Σόλνοκ ή Μπαρτσελονέτα. Το δύσκολο παιχνίδι είναι ο ημιτελικός. Αν – πρώτα ο Θεός – περάσουμε στον τελικό, όλα είναι πιθανά».

Ο Κώστας Λούδης τόνισε πως: «Η χρονιά είναι επιτυχημένη για τη Βουλιαγμένη, αφού πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Είναι σαφές πως υπάρχει πλάνο με την ίδια φιλοσοφία. Είπα στους παίκτες μου πως πρέπει μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε και να μικρύνουμε την "ψαλίδα" από τον Ολυμπιακό, ίσως και με κάποια προσθήκη κάποιου ποιοτικού παίκτη.

Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε μεταγραφή κάποιου ξένου παίκτη, αντίθετα θα προωθήσουμε κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Έχουμε μια τεράστια "δεξαμενή" παιδιών, πολλά από τα οποία πήραν αρκετές συμμετοχές στη φετινή Α1. Οι προσθήκες θέλουμε να είναι νέων παιδιών και όχι μεγαλύτερων σε ηλικία.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πληρέστατη και άψογα σχεδιασμένη ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, οπότε θεωρώ πως είναι καλύτερη από εκείνη του 2002».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x