Πόλο

Βλάχος: «Σημαντική βαθμολογικά η νίκη»

Στη βαθμολογική σημασία που έχει η νίκη επί της Μπρέσια για τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν μία επιτυχία μέσα σε μία δύσκολη έδρα και πως θα μπορούσαν να είχαν χάσει το ματς. Χάρηκε για την αντίδραση στο 5-6 και χαρακτήρισε κάθε ματς σημαντικό από ‘δω και πέρα.

Αναλυτικά: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, κυρίως βαθμολογικής σημασίας και για ένα λόγο παραπάνω, γιατί ήταν εκτός έδρας σε μια πραγματικά "σκληρή" έδρα. Αυτό είναι που κρατάμε σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε σκληρό και δυνατό.

Θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει όταν προηγήθηκαν 6-5 από δικό μας καθαρά λάθος, με ένα γκολ που δύσκολα δέχεται μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, αντιδράσαμε, φέραμε το παιχνίδι στα ίσα, θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία 13’’ δευτερόλεπτα λειτουργήσαμε πάρα πολύ ψύχραιμα και σωστά και πετύχαμε ένα νικητήριο γκολ, το οποίο μας δίνει την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

Κάθε νίκη θα είναι σπουδαία, κάθε βαθμός που θα παίρνουμε είναι σημαντικός, αλλά κυρίως εκτός έδρας θα είναι "χρυσάφι". Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x