Αγγλία

«Βλέπει» Βαλντές η Σίτι

Την περίπτωση απόκτησης του τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, ενδέχεται να εξετάσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζο Χαρτ δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος τερματοφύλακας έχει βρεθεί στον πάγκο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει αρκετά παράπονα από τις φετινές εμφανίσεις του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χαρτ έχει κάνει αρκετά λάθη, τα οποία έχουν στοιχίσει βαθμούς στους «πολίτες» και έχει προκαλέσει τον προβληματισμό τόσο του προπονητή, όσο και της διοίκησης της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική «Marca» εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα.

Η Μονακό, που επίσης ενδιαφέρεται για τον Ισπανό, φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα στην παρούσα φάση, ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν θεωρείται σίγουρο. Ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο του 2014, αλλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μειονέκτημα στην περίπτωση της Σίτι έχει να κάνει με το γεγονός ότι η όποια απόφαση για αλλαγή τερματοφύλακα δεν θα παρθεί άμεσα, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Στην περίπτωση του Βαλντές, λοιπόν, το θέμα είναι αν έχει τη διάθεση να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ίδωμεν…

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x