Επικαιρότητα

«Βλέπουν» αεροπειρατεία στο χαμένο Μπόινγκ

Στο σκοτάδι οι έρευνες για ίχνη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Την ίδια ώρα, η Κουάλα Λουμπούρ άφησε το πρωί της Δευτέρας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και της απόπειρας αεροπειρατείας.

Το σενάριο της απόπειρας αεροπειρατείας εξετάζουν οι αρχές της Κουάλα Λουμπούρ για το Μπόινγκ 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που παραμένει εξαφανισμένο εδώ και σχεδόν τρία 24ωρα. Δεν επιβεβαιώνονται οι αναφορές που ήρθαν στη δημοσιότητα την Κυριακή, για συντρίμμια του αεροσκάφους στη θάλασσα του Βιετνάμ.

«Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την απόπειρα αεροπειρατείας» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής των ερευνών στη Μαλαισία για την πτήση ΜΗ370 με τους 239 επιβαίνοντες.

«Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε», εξήγησε ο μαλαισιανός αξιωματούχος, ο οποίος παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την Κουάλα Λουμπούρ να έχει αναγνωρίσει ως κομμάτια του αεροσκάφους, ευρήματα στη θάλασσα του Βιετνάμ.

Στις έρευνες εντοπισμού του μοιραίου Μπόινγκ 777 συμμετέχουν σωστικά μέσα τεσσάρων χωρών (Μαλαισία, Κίνα, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ), χωρίς, όμως, αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η αεροπορική εταιρεία Malaysian Airlines ανακοίνωσε τη Δευτέρα το πρωί ότι έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους της στη φροντίδα για τις οικογένειες των 239 επιβατών και του πληρώματος.

«Παρέχουμε έγκαιρη ενημέρωση στους συγγενείς, εξασφαλίσαμε χώρους διαμονής και φαγητό», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Επίσης, η ιδιοκτήτρια εταιρία παρέχει στα κοντινά πρόσωπα ιατρική και συναισθηματική υποστήριξη, αλλά και τουλάχιστον ένα άτομο πλήρους απασχόλησης ανά οικογένεια.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x