F1

Βόλφ:«Θυμίζει Σένα ο Φερστάπεν»

Σύνδεση του Μαξ Φερστάπεν με τον Άιρτον Σένα έκανε ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes Τότο Βoλφ μετά το τέλος του βελγικού Γκραν Πρι.

Τον θρύλο του αθλήματος Άιρτον Σένα και τον τρόπο οδήγησής του Μαξ Φερστάπεν συνέδεσε ο Τότο Βoλφ μετά το τέλος του βελγικού Γκραν Πρι.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes πιστεύει ότι ο Ολλανδός είναι φρέσκος αλλά και επικίνδυνος. Να πούμε ότι ο Βoλφ προσπάθησε να πάρει τον Φερστάπεν στην ομάδα του πριν υπογράψει ο Ολλανδός στην Red Bull junior το 2014.

Για τον Φερστάπεν είπε:

« Είναι φρέσκος για εμένα. Είναι νέο αγόρι και μου αρέσει πολύ. Μπαίνει μέσα χωρίς φόβο, κανένα σεβασμό και βάζει τους αγκώνες του».

«Μου θυμίζει τους μεγάλους, μου θυμίζει τον Χάμιλτον, τον Άιρτον Σένα και μπορείς να δεις ότι οι γύρω του σκέφτονται δύο φορές να τον προσπεράσουν».

Για την τακτική του νεαρού:

«Μέχρι τώρα όλα όσα έκανε είναι νόμιμα. Η FIA δεν τον έχει τιμωρήσει, το μόνο πράγμα που έγινε είναι ότι τον ζόρισαν στην ενημέρωση των οδηγών. Ίσως την επόμενη φορά θα ζοριστεί περισσότερο. Φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να τελειώσει άσχημα μια μέρα. Είναι φρέσκος αλλά επικίνδυνος».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x