Gossip

Βόμβα από τη «Star»: Ο Brad Pitt κοιμάται με αγόρια και η Jolie το ξέρει

Δημοσίευμα του αμερικανικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού «Star» ρίχνει καίριο πλήγμα στην κατά τα άλλα άψογη εικόνα του ζεύγους Bradgelina!

Δημοσίευμα του αμερικανικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού «Star» ρίχνει καίριο πλήγμα στην κατά τα άλλα άψογη εικόνα του ζεύγους Bradgelina!

Σύμφωνα με το περιοδικό ένας συνεργάτης του ζευγαριού ο Hesham Sham Ibrahim, που κινείται εδώ και χρόνια στους ίδιους κύκλους με τον Brad είπε πως «δεν θέλω να προσδιορίσω την σεξουαλικότητα του Brad αλλά ό,τι και να’ ναι, σίγουρα γουστάρει τους άνδρες».

inner

Μάλιστα ο Sham λέει πως ο Brad τα τελευταία 10 χρόνια, μεταξύ άλλων, έβρισκε ερωτικούς συντρόφους μέσω του σάιτ RentBoy.com και συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως μίλησε με ένα από τα αγόρια που ο Brad «έκλεισε»: τον Cameron Fox, ο οποίος συμμετείχε σε ταινίες πορνό.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Sham, ο Cameron του είπε πώς ήταν να συναντήσει τον Βrad Pitt σε ένα ξενοδοχείο στο Monterey. «O Brad τον περίμενε στο δωμάτιο, του έριξε μια καλή ματιά και μετά του έδωσε 1000 δολάρια και του είπε να φύγει» υποστηρίζει στη «Star».

inner

Όσο για την Angelina, o Sham θεωρεί πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού και η ίδια είναι bisexual και έχει στο παρελθόν παραδεχτεί δημοσίως πως διατηρούσε δεσμό με την βραβεμένη ηθοποιό Jenny Shimizu.

inner

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αμφισβητηθεί η εγκυρότητα δημοσιευμάτων του περιοδικού Star.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x