Super League 2

Βοσνιάδης: «Η φασαρία έκανε κακό στον Απόλλωνα»

Την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ, τα πλέι οφ της Football League, αλλά και την παρουσία του Απόλλωνα Σμύρνης σχολίασε ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα αποτελέσματα που θα μπορούσε να πάρει ο Απόλλωνας Σμύρνης ώστε να βγει απ’ την περιπέτεια του υποβιβασμού σχολίασε ο Αλέκος Βοσνιάδης με δηλώσεις του στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O πρώην τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και νυν προπονητής της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στην παρουσία των ομάδων που μάχονται για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ σχολίασε και τη μάχη των πλέι οφ της Football League για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Βοσνιάδης στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου:
Για την εικόνα των ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα: «Ήρθαν αποτελέσματα που δεν περιμέναμε και ομάδες ανέβηκαν παραπάνω απ’ ότι τις είχαμε στο μυαλό μας, αλλά και άλλες που αδικούνται απ’ τη βαθμολογία, μια απ’ αυτές είναι και η προηγούμενη μου ομάδα (σ.σ. Απόλλων Σμύρνης). Πιστεύω όμως πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει, για να αποκατασταθεί η εικόνα στις τελευταίες θέσεις».

Για την πρώτη θέση στα πλέι οφ: «Οι ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά, δεν είναι κάτι ξεκάθαρο. Ο Ατρόμητος είναι πολύ δυνατός. Είχε φανεί πως ο ΠΑΟΚ θα έχει πλεονέκτημα με τη δεύτερη θέση, όμως οι ομάδες θα ξεκινήσουν κοντά βαθμολογικά και όλα είναι ανοικτά».

Για το αν αδικείται ο Απόλλων Σμύρνης: «Αγωνιστικά θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Έκανε κι αυτός τα λάθη του βέβαια, αλλά από κάποιο σημείο και μετά η φασαρία δεν ευνόησε την ομάδα. Δεν πήρε αποτελέσματα που θα μπορούσε να πάρει. Ήρθαν και κάποια άλλα αποτελέσματα που δεν περιμέναμε και άλλαξαν τα δεδομένα στην ουρά».

Αν δίνει σε κάποιον προβάδισμα: «Δεν πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει κάτι απ’ αυτήν την αγωνιστική. Όσες ομάδες έχουν πάνω από 36 βαθμούς, έχουν μια βάση. Βέροια, Πλατανιάς και Απόλλωνας θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον Εργοτέλη, γιατί τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στο παιχνίδι έχει μπει και η Ξάνθη, που δεν φανταζόμασταν πριν λίγες αγωνιστικές ότι θα μπλέξει. Θέλει τουλάχιστον μια νίκη για να μην έχει πρόβλημα».

Αν σε κάποιον δεν αξίζει να βρίσκεται χαμηλά λόγω της αγωνιστικής του εικόνας: «Δεν περίμενα καθόλου ότι θα κινδύνευε η Ξάνθη. Οι υπόλοιπες ομάδες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα. Μόνο η Βέροια έβγαλε μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, παρότι ήταν φαβορί για να υποβιβαστεί. Ήταν πολύ σημαντικό και το αποτέλεσμα του Απόλλωνα στην Κομοτηνή, μια δύσκολη έδρα. Από δω και πέρα, όλα θα κριθούν μέχρι το τέλος. Μπορεί να πέσει ομάδα μέχρι και στην ισοβαθμία».

Για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών: «Ήρθαν αποτελέσματα που δεν φανταζόμασταν, όμως δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο. Παρακολουθώντας την πορεία των ομάδων απ’ την αρχή του πρωταθλήματος, φάνηκαν ομάδες να σκοράρουν πολύ εύκολα. Μπορεί να ήταν και τύχη, όμως δεν μπορείς να μη το παρατηρήσεις. Κάποια στιγμή μακάρι να κατορθώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να βλέπει αυτά τα παιχνίδια φυσιολογικά και όλα να αποδίδονται στον κόπο των παιδιών».

Για τα πλέι οφ της Football League: «Ξεκινάει ένα εξοντωτικό μίνι πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι οι ομάδες που θα μπουν θα περάσουν από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, όμως είναι οκτώ καλές ομάδες. Θα είναι ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα, υπάρχουν σε όλες τις έδρες περιθώριο για αποτελέσματα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες, είναι ανοιχτό το μίνι πρωτάθλημα που δημιουργείται. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στις 14 αγωνιστικές που θα γίνουν και μπορούν να αλλάξουν την αρχική εικόνα της βαθμολογίας».

Που θα κριθεί η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ: «Όπως φάνηκε και πέρυσι, ομάδες που δεν είχαν το βάθος στο ρόστερ τους, κάποια στιγμή κατέρρευσαν. Κάθε προπονητής πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ. Μεγάλο ρόλο παίζει και η ξεκούραση ανάμεσα στα παιχνίδια, αφού οι ομάδες θα παίζουν από Κυριακή σε Τετάρτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x