Ευρώπη

Βούγιασιτς κι επίσημα

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος του deal ανάμεσα σε Σάσα Βούγιασιτς και Λαμποράλ Κούτσα, με τον 30χρονο Σλοβένο να φωτογραφίζεται με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Πλέον θα φορά το νούμερο «18».

Μέλος της Λαμποράλ Κούτσα είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Σάσα Βούγιασιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε από την ισπανική ομάδα και του δόθηκε η φανέλα με το νούμερο «18».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση. Προπονήθηκα σκληρά όλο το καλοκαίρι και περίμενα την τέλεια ευκαιρία. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν η τοποθέτηση του 30χρονου Σλοβένου.

Επιπλέον, μπορεί το κύριο προτέρημά του να είναι η επίθεση και συγκεκριμένα το σουτ, όμως οι νίκες έρχονται μέσω της αμυντικής προσπάθειας, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

«Είμαι ένας ομαδικός παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει. Η άμυνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού. Αν παίζεις καλή άμυνα, κερδίζεις», ήταν τα λόγια του έμπειρου αθλητή.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βούγιασιτς στην Ευρωλίγκα, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Αναντόλου Εφές.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x