Ευρώπη

Βουίζει ο τόπος για ΤΣΣΚΑ και Κιριλένκο!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αντρέι Κιριλένκο, που έμεινε ελεύθερος από τους Σίξερς.

Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα αυξήσει σημαντικά τις ήδη πολλές πιθανότητες που έχει η ΤΣΣΚΑ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα της Μόσχας.

Ο λόγος για τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σίξερς κι αν δεν προκύψει κάτι που θα τον συγκινεί από το ΝΒΑ τις επόμενες μέρες, θα υπογράψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο 34χρονος Ρώσος φόργουορντ, που είχε παίξει στην ΤΣΣΚΑ από το 1998 μέχρι το 2001 και τη σεζόν 2011/12, φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του και να κατακτήσει ό,τι δεν μπόρεσε προ τριετίας, όταν η ομάδα της Μόσχας ηττήθηκε στον τελικό της Πόλης από τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ο Αντρέι Κιριλένκο, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέχρι την Τετάρτη, καθώς οι κανονισμοί της Ευρωλίγκας αναφέρουν πως πρέπει ένας παίκτης βνα δηλωθεί μέχρι 1-2 μέρες πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου του Top 16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x