Επικαιρότητα

Βουλή: Ο «πόλεμος» του Καμμένου και τα γέλια του Τσίπρα

Βούλτεψη προς Καμμένο: «Τι εγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;» - Κουίκ προς Βούλτεψη: «Θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιες;»

Ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων είχαν οι Πάνος Καμμένος και Σοφία Βούλτεψη στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθύνθηκε αρκετές φορές επικριτικά προς την ΝΔ με αποτέλεσμα η πάντα θορυβώδης κυρία Βούλτεψη να του απαντήσει : «Τι έγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Στο άκουσμα της φράσης της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξέσπασε σε γέλια που προσπαθούσε να κρύψει βάζοντας το χέρι του!

Στην συνέχεια ο κ Καμμένος και πάλι κατηγόρησε την ΝΔ λέγοντας ότι το σημερινό ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται ως αποτέλεσμα των καταστροφικών συνεπειών του psi! «Άντε πάλι» αντέδρασε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε «γιατί δεν το έκανες Κούγκι;»

Οι συνεχείς της παρεμβάσεις όμως προκάλεσαν την επέμβαση του κ Τερενς Κουικ ο οποίος της είπε «θα σταματήσεις επιτέλους τις Κατινιες;»

Το επόμενο επεισόδιο είχε ως συμπρωταγωνιστή την βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Όταν ο κ Καμμενος αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια για τον κ Βασίλη Λεβέντη η κυρία Μεγαλοοικονόμου πετάχτηκε σαν ελατήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

«Εσείς να βρείτε το δρόμο για το προεδρείο» της συνέστησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας τον λάθος δρόμο που πήρε η βουλευτής την ώρα που κατευθυνόταν στο βήμα της ολομέλειας για να μιλήσει.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x