Betmasters

Βουρ στα φαβορί!

Ο... Σίγουρος προσπαθεί να σας στείλει ταμείο.

Αλήθεια είναι ότι το αποψινό κουπόνι προσφέρεται κυρίως για live στοίχημα με τις μικρές Πορτογαλίες, τις Σουηδίες, τις Ουγγαρίες και κάποια ματς για τα γερμανικά πρωταθλήματα, ωστόσο έχει και παιχνίδια – φάρους. Και δεν είναι αυτά άλλα από τα δύο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και το χρωστούμενο του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Και στα τρία ματς ποντάρουμε στη νίκη του φαβορί από το ημίχρονο.

Στο ματς κόντρα στον Αστέρα ο Ηρακλής «φώναζε» ότι η σεζόν γι’ αυτόν έχει τελειώσει. Με το πόδι μακριά από το γκάζι οι παίκτες του «γηραιού» δεν κατάφεραν καν να ενοχλήσουν τον Αστέρα Τρίπολης. Πώς, αλήθεια, να το κάνουν απέναντι στον Ολυμπιακό που μοιάζει να είναι και σε καλή κατάσταση; Διπλό από ημίχρονο που πληρώνει στο 1.68.

Όσο χάλια και να της πηγαίνει η χρονιά παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Η Ρεάλ νίκησε με εμφατικό τρόπο στο Καμπ Νου και πήρε μεγάλη φόρα ενόψει του ματς με τη Βόλφσμπουργκ. Μπορεί εύκολα να την καθαρίσει και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο, πληρώνοντάς μας στο 2.12.

Μεγάλη διαφορά χωρίζει και τις άλλες δύο ομάδες που θα παίξουν για το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε. Η Παρί είναι πολύ καλύτερη από τη Σίτι και καιρό τώρα φωνάζω ότι θα την περάσει για πλάκα. Για να το κάνει πρέπει να τη νικήσει απόψε. Και θα το πετύχει από το ημίχρονο χαρίζοντάς μας ένα χορταστικό 2.30!

Ο… Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x