Stoiximan Super League

Βράβευσε τον «δικό της» Ντίνα

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Θανάσης Ντίνας, που βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για τα όσα προσέφερε στην ομάδα, μέχρι να πάει στον Παναθηναϊκό. «Εύχομαι να πάρει την άνοδο η Παναχαϊκή», είπε.

Πέραν του αγωνιστικού, το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό περιελάμβανε και αρκετές βραβεύσεις. Η πατρινή ΠΑΕ τίμησε τους Οικονομόπουλο, Καραμανλή, Κουρμπανά και Ντίνα, ενώ έλειπαν οι Γεωργακόπουλος, Κίζας και ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Αλέξης Κούγιας περιχαρής και περήφανος για τον Θανάση Ντίνα, του παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Παμπελοποννησιακό, με τους φίλους και των δύο ομάδων να χειροκροτούν. Άλλωστε, ο 24χρονος άσος φόρεσε τα «κοκκινόμαυρα» για τρία χρόνια, στα οποία διετέλεσε και αρχηγός και αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Πάτρα έστω και σαν αντίπαλος. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές τη νέα σεζόν και στην Παναχαϊκή να καταφέρει να πάρει την άνοδο. Δεν ξεχνάω το ότι οφείλω σε αυτήν την ομάδα και σε αυτήν την πόλη ότι είμαι τώρα στον Παναθηναϊκό».

Στο 75’ έγινε αλλαγή και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τον πατρινό κόσμο, με τον παίκτη να ανταποδίδει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x