Ιταλία

Βραβεύσεις και ανακοινώσεις…

Στο Gala του Μιλάνου το βράδυ της Δευτέρας βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι του ιταλικού ποδοσφαίρου για το 2013.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες από όλες τις ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηφοριών σε άνδρες και γυναίκες για να παραλάβουν τα βραβεία τους, τα οποία προέκυψαν από την ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με την κορυφαία γυναίκα για το 2013 που ήταν η Μελανία Γκαμπιαντίνι και από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Serie B, τον Ντομένικο Μπεράρντι, ενώ κορυφαίος διαιτητής ψηφίστηκε ο Στέφανο Ριτσόλι.

Καλύτερος τερματοφύλακας για το 2013 ψηφίστηκε ο Χαντάνοβιτς, καλύτερο δεξί μπακ ο Μάτζιο, καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί οι Μπαρτσάλι και Κιελίνι, καλύτερο αριστερό μπακ ο Ντε Σίλιο, οργανωτής στο κέντρο ο Πίρλο και δίπλα του οι Βιδάλ, Μπόρχα Βαλέρο, ενώ η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Καβάνι, Ντι Νατάλε και Μπαλοτέλι.

Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Αντόνιο Κόντε και καλύτερη ομάδα η Γιουβέντους, ενώ συνολικά καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2013 ο Αντρέα Πίρλο.

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» τόνισε πως θα παραμείνει για χρόνια στη Γιουβέντους, λέγοντας πως «εδώ είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι υπέροχα».

Ο Χιλιανός διεθνής μέσος των πρωταθλητών τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο και ξεκαθάρισε ότι δε θέλει μεταγραφικά σενάρια.

Την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Μεγάλη Κυρία» ανακοίνωσε και ο Πίρλο. Μετράει πάρα πολύ το γεγονός ότι αυτό το βραβείο μου το δίνουν οι συνάδελφοί μου όλων των ομάδων. Θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Γιουβέντους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x