Champions League

«Βράζει» με Σταρκ ο Μπουσκέτς

Πυρ και μανία με τον διαιτητή, Βόλφγκανγκ Σταρκ, που ήταν στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς, λόγω των αποφάσεων του Γερμανού.

Πολλά είναι τα παράπονα της Μπαρτσελόνα για τα λάθη που έγιναν εις βάρος της στο παιχνίδι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Βόλφγκανγκ Σταρκ.

Μάλιστα, ο μέσος του συλλόγου της Καταλονίας, Σέρχιο Μπουσκέτς, σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο Γερμανός έκανε ό,τι μπορούσε, προκειμένου η Παρί να κάνει το 2-2 στο τέλος.

«Μέχρι να πετύχει η Παρί Σεν Ζερμέν το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος ο διαιτητής δεν ήταν χαρούμενος. Το τέρμα τους ήταν καθαρά οφσάιντ και είναι απίστευτο πως ο επόπτης δεν το είδε», είπε αρχικά ο μέσος των «μπλαουγκράνα».

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Μπουσκέτς μίλησε και για την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Μίλαν που, επίσης, δεν ήταν καλή: «Τα περισσότερα φάουλ τους ήταν για κίτρινη κάρτα τις οποίες ποτέ δεν αντίκρισαν οι παίκτες της Παρί. Ωστόσο, σε εμάς έδινε κάρτα για το παραμικρό φάουλ. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την Μίλαν όταν τους μέτρησε κανονικό γκολ που είχε ξεκινήσει από χέρι του Μπόατενγκ».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x