Βόλεϊ

Βράζουν με διαιτησία και... Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι με την πολιτική των διαιτητών στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι στον Ολυμπιακό. Κάνουν λόγο για «ζούγκλα» στην Κυψέλη και περιμένουν παρέμβαση Βασιλειάδη.

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, όχι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά εξωαγωνιστικό, είναι στον Ολυμπιακό!

Με αφορμή τη ρίψη αντικειμένων στο τέταρτο σετ (ένα εξ αυτών βρήκε τον Τσούπκοβιτς) και στο τέλος του ματς, οι άνθρωποι των Πειραιωτών εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν εκκένωσε το γήπεδο!

Χαρακτηριστικά σχολιάζουν πως «είναι απαράδεκτο που δεν ζήτησε εκκένωση του γηπέδου. Τι άλλο έπρεπε να γίνει για να συμβεί αυτό; Χτυπήθηκε παίκτης μας! Πρέπει να έχουμε θύματα; Οι διαιτητές πρέπει να έχουν το ειδικό βάρος να παίρνουν τις αποφάσεις που προβλέπονται για να προστατεύουν το άθλημα και την ακεραιότητα των παικτών».

Από ‘κει και πέρα κύκλοι του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν και στα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των Αγκάμεζ-Κοκκινάκη, Φιλίποπ. «Ο διαιτητής έδειξε μεγάλη αναχοή σε αυτά τα περιστατικά και δεν διέκοπτε το παιχνίδι, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχα γεγονότα στο Ρέντη. Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά...».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην είδηση που «ανέβηκε» στο σάιτ του Ερασιτέχνη για το παιχνίδι, γίνεται λόγος για τη «ζούγκλα της Κυψέλης» δείγμα των παραπόνων που υπάρχουν στο λιμάνι για τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά και της διοίκησής του για τη φιλοξενία.

Τέλος, στον Ολυμπιακό περιμένουν να πάρει θέση ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και να επιληφθεί του θέματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x