Αγγλία

Βρετανικά «βλέμματα» σε Σάντσες

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί ότι ο Αλέξις Σάντσες θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να έχουν καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Από χθες το βράδυ, όταν η Χιλή κατάφερε να νικήσει την Ισπανία και να την αποκλείσει από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν προκύψει διάφορα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο χθεσινοβραδινό ματς, με τον Ροδρίγο Νοραμπουένα να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο συμπατριώτης δημοσιογράφος του διεθνούς άσου διαψεύδει ότι ο λόγος που ενδέχεται να φύγει ο παίκτης από την Μπαρτσελόνα είναι κακές του σχέσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Από εκεί και πέρα, τονίζει ότι ο Σάντσες – λόγω και της παρουσίας του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα» - έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει νέα ομάδα.

Μάλιστα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» μετέδωσε ότι η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις, αλλά πρώτη από όλες είναι η Γιουβέντους.

Από ό,τι φαίνεται η υπόθεση του Χιλιανού έχει αρκετό μέλλον και πιθανότατα οι όποιες εξελίξεις σημειωθούν μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x