MOTO GP

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ρόσι

Η Yamaha ανακοίνωσε ότι ο Ολλανδός Μίχαελ Βαν Ντερ Μαρκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαλεντίνο Ρόσι στο grand prix του Άραγκον σε 2 εβδομάδες

Αφού πρώτα έψαξε για περίπου δυο εβδομάδες, η Yamaha βρήκε τελικά τον «εκλεκτό» που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βαλεντίνο Ρόσι στο grand prix του Άραγκον, το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο εβδομάδες. Ο «τυχερός» θα είναι ο Ολλανδός Μίχαελ Βαν Ντερ Μαρκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike με την ιαπωνική ομάδα και βρίσκεται στην 7η θέση με 129 βαθμούς.

Ο Ρόσι, ο οποίος έσπασε το δεξί του πόδι σε προπόνηση για motocross, αναγκάστηκε να χάσει το gran prix του Μισάνο που διεξήχθη στην πατρίδα του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και παρότι έκανε μια προσπάθεια, εν τέλει κρίθηκε αδύνατον να προλάβει και το επόμενο, αυτό του Άραγκον, με αποτέλεσμα η ιαπωνική ομάδα να αναγκαστεί να προβεί στην αντικατάστασή του.

Σε δηλώσεις του ο Φαν Ντερ Μαρκ είπε τα εξής: «Ποτέ δεν έχω οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα Moto GP, γι΄αυτό θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι να οδηγείς μια τέτοια μηχανή. Συνειδητοποιώ ότι δεν θα είναι εύκολο να πηγαίνεις κατευθείαν σε έναν επίσημο αγώνα, χωρίς προηγουμένως να έχω κάνει δοκιμές. Εντούτοις είμαι πολύ ευγνώμων στη Yamaha για την ευκαιρία. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια σπουδαία εμπειρία μάθησης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x