Επικαιρότητα

Βρέθηκε οπλοστάσιο στα Χανιά

Πλήθος από αστυνομικούς περικύκλωσε τις ιδιοκτησίες ενός 55χρονου σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, καθώς σε βάρος του υπήρχαν στοιχεία ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό.

Πλήθος από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τ.Α.Ε. και της Ο.Π.Κ.Ε. περικύκλωσε ξαφνικά τις ιδιοκτησίες ενός 55χρονου σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, καθώς σε βάρος του υπήρχαν στοιχεία ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του και σε έναν χώρο σε αγροτική τοποθεσία, βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο και ο κάτοχός του συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια, μια χειροβομβίδα, πέντε γεμιστήρες, δυο ξιφολόγχες, ένα μαχαίρι, 381 φυσίγγια και 178 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μεταλλικό τμήμα κυνηγετικής καραμπίνας και μια μεταλλική ταινία συγκράτησης φυσιγγίων.

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να ερευνηθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες, ενώ ο 55χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x