Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Βρέθηκε τέταρτος ο Κοκκαλάνης

Έπεσε στην κατάταξη στα RSX ανδρών στην ιστιοπλοΐα ο Βύρων Κοκκαλάνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε στην 11η θέση μετά την τέταρτη και πέμπτη ιστιοδρομία που διεξήχθησαν την Τρίτη και έμεινε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, μετά τη χθεσινή τρίτη θέση που καταλάμβανε.

Προηγείται σταθερά ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ, δεύτερος είναι ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε και τρίτος ο Πολωνός Πιότρ Μίσκα.

Μετά τη 12η θέση στην τέταρτη ιστιοδρομία στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών και τη 17η θέση στην πέμπτη ιστιοδρομία, η Αγγελική Σκαρλάτου πήρε τη 15η θέση στην έκτη ιστιοδρομία, οπότε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε στη 15η θέση της γενικής κατάταξης. Εκεί, προηγείται η Ιταλίδα Φλάβια Ταρταλίνι, δεύτερη είναι η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα Στεφάνια Ελφούτινα.

Στα χαμηλά έμεινε ο Γιάννης Μιτάκης στην πρεμιέρα των FINN ανδρών. Ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε τη 12η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία και δεν τερμάτισε στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 18η θέση της κατάταξης με 36 βαθμούς ποινής.

Πρώτος είναι ο Σλοβένος Βασίλι Ζμπόγκαρ με 4 β.π., δεύτερος ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ με 7 β.π. και τρίτος ο Αργεντινός Φακούντο Ολέτσα- Μπαζάν με 10 β.π.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x