Πορτογαλία

Δανεικός στην Πόρτο ο Τέγιο

Για τις επόμενες δύο σεζόν και με οψιόν αγοράς παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Πόρτο ο Κρίστιαν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα. Ο 23χρονος επιθετικός θα πάει στην Ολλανδία, για την προετοιμασία των «δράκων».

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την επιθετική της γραμμή έκανε σήμερα η Πόρτο με την απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο από την Μπαρτσελόνα.

Όπως επιβεβαιώθηκε και από τους δύο συλλόγους το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 23χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί ως δανεικός στους «δράκους» για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας θα έχουν το δικαίωμα να τον αγοράσουν.

Βεβαίως, υπάρχει κι ένας ειδικός όρος που έθεσαν οι «μπλαουγκράνα» με τον οποίο έχουν το δικαίωμα να πάρουν πίσω το νεαρό Ισπανό στο «Καμπ Νου» μόλις τελειώσει η πρώτη του χρονιά στην Πορτογαλία.

Πλέον, ο Τέγιο θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με τη νέα ομάδα του που πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Φυσικά ο ίδιος είχε ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Να θυμίσουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Πόρτο, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα με 24 συμμετοχές και δύο γκολ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x