Βόλεϊ

«Δε δυσκολεύτηκα να πάω στη Ναρμπόν»

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Ναρμπόν τη νέα αγωνιστική περίοδο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Φράγκος.

Ο διεθνής ακραίος μίλησε στην εκπομπή των Μάνου Ζερβάκη και Αλεξάνδρας Αξενίδου και αναφέρθηκε στη πιο γρήγορη προσαρμογή του, λόγω της συνύπαρξης των Θανάση Πρωτοψάλτη και Κώστα Προύσαλη, όπως και το τι περιμένει από την Εθνική βόλεϊ στο Euroean League.

Αναλυτικά:

«Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να αποφασίσω να συνεχίσω την καριέρα μου στη Ναρμπόν, έχοντας την εμπειρία του εξωτερικού και όχι ιδιαίτερες προτάσεις.

Σίγουρα, το γεγονός πως βρίσκονται εδώ ακόμα δυο Έλληνες παίκτες με βοήθησε περισσότερο και πιο εύκολα για να έρθω.

Ο Πρωτοψάλτης δε χρειάστηκε ιδιαίτερες συμβουλές και συστάσεις, έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία.

Δε σκοπεύω να επιστρέψω στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν έφυγα στο εξωτερικό είπα πως είναι το ιδανικό για την καριέρα μου και δε σκοπεύω να επιστρέψω.

Η Εθνική, με την πορεία της στο World League, έδειξε πως έχει ως στόχο τον τελικό του European League. Η ομάδα έχει μαχητικότητα και πάθος, μέσα στο γήπεδο είμαστε "δεμένοι", στη συνέχεια βγάζουμε και τεχνική.

Η τηλεόραση βοηθάει, ο κόσμος παρακολουθεί το άθλημα και έρχεται στο γήπεδο. Σε δυο χρόνια, θα έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αν συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x